2020-2021 Bahar Dönemi Karma (Hibrit) Eğitim Hakkında

Değerli Akademisyenler ve Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemiz; Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, Yükseköğretim Kurumu Başkanlığının ve Yozgat İl Hıfzıssıhha Kurulunun görüşleri doğrultusunda karma eğitim kararı almıştır.

Fakültemizde; 2020-2021 Bahar döneminde Arkeoloji, Sanat Tarihi, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Matematik bölümlerinde eğitim öğretime 1 Mart 2021 tarihinden itibaren çevirim içi devam etme kararı alınmıştır.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünde teorik derslerin çevirim içi yapılmasına, uygulamalı derslerin ise pandemi durumunun seyrine göre 7. haftadan sonra yüz yüze yapılması için sizleri Fakültemize davet edebiliriz.

Gelişmeleri takip etmek için Fakültemizin web sayfasını takip etmenizi önemsiyoruz.

Hepinize sağlıklı güzel günler dileriz.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Prof. Dr. İsmail AKDENİZ