DUYURULAR

Fakültemiz Öğr. Üyesi Doç. Dr. İrfan KOCA'nın Bilimsel Projesi TUBİTAK tarafından desteklenmeye Değer Görülmüştür.

Akademisyenlerimize TÜBİTAK Desteği

1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 2019 yılı 2. döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)’na önerilen projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlanmış olup değerlendirme sonuçları 17.04.2020 tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Üniversitemiz Öğretim üyelerinden Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nde görevli Doç. Dr. İrfan Koca’nın yürütücü, Akdağmadeni Sağlık Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gümüş’ün araştırmacı olarak görev aldığı “ Aril Hidrazonal Bileşikleri Üzerinden Yeni Salisilat ve İndazol Türevi Bileşiklerin Sentezi, Karakterizasyonu ve Antikanser Aktivite Çalışmaları” başlıklı proje önerilen 1983 proje önerisi arasından desteklenmeye layık görülmüştür.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

20.04.2020 15:02